Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

araensensortim

Deja un comentario

http://www.ara.cat/especials/araensensortim/gent.html

Gent que se’n surt

Tots coneixem persones que han superat un daltabaix, casos que són exemples i que volem difondre. Explica’ns aquestes històries particulars, amb noms i cognoms, que són universals. Publica-les aquí o escriu-nos a societat@ara.cat.

  • Roger Peñarroya i Zaldívar

    El meu marit té esclerosi múltiple diagnosticat des dels 17 anys però es troba en unes condicions òptimes. Ara té 30 anys i no ha patit cap brot des del 2006.
    Tot i així, l’Institut Català de l’Adopció ens ha denegat la possibilitat d’adoptar al·legant que aquesta malaltia no el capacita per ser pare.
    Vàrem tenir una reunió amb la directora de l’ICS i ens va dir literalment que érem «Bollicaos» i que féssim la sol·lícitud en uns anys que podria ser que canviessin els criteris d’idoneïtat.

  • mercè heras nieto

    Però la meva gran curació va esta la MUNTANYA, ella amb va ensenyar que per arribar a dalt s’ha de patir i amb va fer sentir el fred en els llavis i las suós en el front i que ja no era menys que els altres ,jo era com a tothom i per no allargar-me puc dir que me ho ha donat TOT.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s