Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Punts Òmnia, llibre d’experiències

Deja un comentario

 

http://punttic.gencat.cat/sites/default/files/eines-24.pdf

El llibre recull fins una trentena d’experiències de diferents punts Òmnia de tot Catalunya i ha comptat amb la col·laboració de El Teb que ha contribuït en la redacció de les mateixes. En el pròleg del volum l’exconsellera, Neus Munté, destaca que “la creativitat, la innovació social, l’ús responsable de les TIC… formen part del bagatge d’aquests anys al programa Òmnia“.

La Plataforma d’Educació Social de La Mina(link is external), el Retrat Digital de Tortosa(link is external) o el projecte Diafragma de La Seu d’Urgell són alguns dels exemples de les experiències d’aprenentatge, comunitàries i d’ocupabilitat que trobareu a la publicació des d’una perspectiva tant tecnològica com de metodologia.

Com a conclusions del llibre, els autors destaquen l’ús de la tecnologia com un instrument de treball i no una finalitat en si mateixa, donat que la mateixa tecnologia s’utilitza per aconseguir objectius diferents. D’altra banda, també han volgut posar èmfasi en la flexibilitat del programa que durant els seus 15 anys d’existència ha sapigut adaptar-se a les noves necessitats, reptes i situacions de pobresa donant respostes cada cop més innovadores.

eines-24

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s