Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Navegant per les emocions, 5 de febrer

Deja un comentario

 

 

FORMACIÓ MUSICOP SCCL. 5 de Febrer

 

 

 

 

9.30h Benvinguda/cafè

 

9.45h a 11.00h “Ensenyar a navegar pel mon de les emocions” a càrrec de Rafel Bisquerra

 

Interacció entre emoció, cognició i comportament

Eines per gestionar les emocions en un grup-classe

Afrontar reptes i situacions de conflicte

 

11.00h a 12.00h “Compartir i reinventar-se” a càrrec d’Anna Forés

 

Com afrontar situacions de conflicte i com aquests ens poden ajudar a créixer

Replanteig de les eines del coneixement propi i personal, i de quina manera es transforma pel fet d’estar en un context social

Nou paradigma del coneixement: Compartir i reinventar-se

 

 

 

12.00h pausa/descans

 

12.30h a 13.30h Col·loqui entre els dos ponents

 

13.30h Avaluació conjunta de la jornada.

 

 

COM ARRIBAR-HI?

C/ Serra i Moret n. 4 “Sala Clap”. Mataró

 

https://www.google.es/maps/place/CLAP/@41.5335869,2.4314305,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x2e7c725cf6ffee3

 

 

PONENTS

Rafel Bisquerra

Rafael Bisquerra Alzina, és  catedràtic d’ Orientació Psicopedagògica en la Universitat de Barcelona (UB) i director de màsters i postgraus en la mateixa universitat: Postgrau  en Educació Emocional i Benestar (PEEB), Postgrau en Intel.ligència Emocional en les Organitzacions (PIE), Postgrau en Coaching en l’Entorn Laboral (CEL), Master en Intel.ligència Emocional i Coaching en l’ Entorn Laboral (MICEL), Màster en Educació Emocional i Tutoria (MEET).

És també fundador i primer director del GROP (Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica), i fundador (juntament amb altres) de la FEM (Fundació per a l’Educació Emocional). També ha  impulsat les Jornades d’ Educació Emocional (JEE) de la UB.

Des de mitjans  dels noranta s’ha centrat en la investigació d’educació emocional i algunes de les seves publicacions són: Psicopedagogía de las emociones (Síntesis, 2009), Educación emocional y bienestar (Praxis, 2000), Educación para la ciudadanía y convivencia. El enfoque de la educación emocional (Wolters Kluwer, 2008), La educación emocional en la práctica (Horsori, 2010), Educación emocional. Propuestas para educadores y familias (Desclée de Brower, 2011), Modelos de orientación e intervención psicopedagógica (Praxis, 1998), Manual de orientación y tutoría (Praxis, 1996-2002), Orígenes y desarrollo de la Orientación Psicopedagógica (Narcea, 1996), Métodos de investigación educativa (CEAC, 1989), entre altres.

http://www.rafaelbisquerra.com/

 

Anna Forés

Doctora en Filosofia i Ciencies de l’Educació i  Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Presidenta de AIRE, associació d’ investigació per a  la resiliència. Ha estat delegada del rector per a les relacions Universitat-Societat de la Facultat d’ Educació.
Ha estat  vicedecana de doctorat de la Facultat de Pedagogia de la UB i coordinadora de la universitat de l’ experiència “Educació i Societat”. Professora del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona, a on ha  estat secretària acadèmica.
Durant setze anys va ser  professora de la Universitat Ramon Llull, en educació i treball social, a més d’exercir càrrec de gestió i direcció. També ha  estat consultora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Membre del grup d’ investigació consolidat GR-EMA (entorns i materials per a l’aprenentatge) de l’ ICE de la UB, i del grup consolidat d’ Innovació INDAGA’T Grup d’ Innovació Docent per afavorir la indagació, ha estat  també codirectora de la revista REIRE (revista d’ innovació i  investigació educativa),i  en l’actualitat del Consell de redacció de Quaderns d’Educació Social CEESC. I responsable de les publicacions en la secció de la universitat, de l’ ICE de la UB.

“Crear, reflexionar, viure i gaudir la vida em permet fer  conferències, tallers, seminaris, etc. I poder escriure molts articles en diferents revistes, així com presència en els mitjans i en els llibres.  Apassionada per l’educació, curiosa i entusiasta per saber com aprenem i com viure millor la vida”

https://annafores.wordpress.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s