Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Eduquem en una economia crítica i plural. Fem fora l’Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Deja un comentario

Educació Transformadora

S’ha iniciat la campanya “Eduquem en una economia crítica i plural. Fem fora l’EFEC dels centres educatius” i demanar la teva adhesió  i suport al manifest (www.educaciocritica.cat).

educacio_critica

L’any 2012 els departaments d’Ensenyament i Economia de Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i les entitats financeres BBVA, Unnim, “la Caixa” i Banc Sabadell, van signar un conveni de col·laboració per posar en marxa un partenariat públic-privat per a realitzar el projecte EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya), amb l’objectiu d’oferir a les escoles públiques la possibilitat d’impartir educació financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO (últim curs d’Educació Secundària Obligatòria).

L’EFEC s’ha anat estenent i el curs 2015/16 s’ha impartit a 262 centres de Catalunya (públics i privats/concertats), un 25% del total de centres. En la propera edició hi participaran també el Col·legi d’Economistes de Catalunya i l’EFPA (Associació Europea d’Assesors i Planificadors Financer-Patrimonials).

Ver la entrada original 403 palabras más

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s