Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

13 trobada de dones del Prat

Deja un comentario

 

13 trobada de dones del Prat
Lloc: Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa
A les 09:00 hores

Cicle

Trobades anuals de Dones al Prat

Resum:

El cartell d’enguany està fet  per Satur Herráiz i Sònia Vallejo, creadores locals.

09.00 h Obertura de portes

09.00-12.00 h Dinàmica Serigrafia crítica amb Estela Moreno Cartoncita

10 h Conversa inaugural. Totes xonis? La representació als mitjans de les joves de classes populars Dinamitzada per Marta Casals, periodista de BTV
Amb Mercè Oliva, doctora en Comunicació Social (UPF) i professora del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. (entrevista a Salvados de La Sextahttp://goo.gl/zMjOpS) i
Marta Selva,  llicenciada en Història Moderna i Contemporánia (UAB). Codirigeix la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona desde 1993-2003 i 2011-2015. Entre 2003 i 2010 va ocupar el càrrec de Presidenta de l’IC Dones. Profesora a la Universitat Rovira i Virgili.
11.00 h Pausa
11.30 h Tallers
A) SÍ/NO ens representen Diversos col.lectius de joves del Prat compartiran els seus punts de vista en relació a com si o no se senten representades pels diferents discursos que des dels mitjans, la ficció i institucions les descriuen i relaten. Co-organitzat amb Joves.Prat, Pla d’actuació Sant Cosme i Nova Ciutadania Immigració (Secció Ciutadania).
B) El cos de les dones com a camp de batalla amb Corina Hourcade, psicòloga,  i Sílvia Elgarrista, dansaterapeuta. En aquest taller vivencial i de moviment, es descolonitzarà el cos de les diferents opressions procedents de  diferents indrets com ara la Publicitat, Moda, tallatge roba, etc.
C) Resiliència, aprenentatge i superació amb Anna Forés professora del departament de Didàctica i Organització educativa de la UB; que convidarà a fer un viatge per promoure la resilìència des de tots els sentits combinant aspectes teòrics i pràctics, un tastet al món de les possibilitats.
D) Autoestima i Mindfulness amb Imma Terribas, psicóloga, terapeuta Gestalt i professora de Ioga. Experimentarem diferentes propostes amb l’objectiu d’enfocar la ment amb el que realment importa respecte al nostre cos, capacitats, potencialitats, etc.
13.30 h Final
Inscripcions a partir de l’1 de setembre a l’a/e dones@elprat.cat tel. 93 379 00 50 ext. 5600 / 5603 i a Cases d’en Puig, pl. de l’Agricultura, núm. 4
Ludoteca infantil prèvia demanda (a partir de 3 anys)

Organitza:

Secció de Ciutadania (Igualtat)

Públic:

Jove i adult

Entrada gratuïta

Flyer13trobada (pdf 3983 KB)

El cartell d’enguany està fet  per Satur Herráiz i Sònia Vallejo, creadores locals. 09.00 h Obertura de portes 09.00-12.00 h Dinàmica Serigrafia crítica amb Estela Moreno Cartoncita 10 h Conversa inaugural. Totes xonis? La representació als mitjans de les joves de classes populars Dinamitzada per Marta Casals, periodista de BTV Amb Mercè Oliva, doctora en Comunicació Social (UPF) i professora del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. (entrevista a Salvados de La Sexta http://goo.gl/zMjOpS) i  Marta Selva,  llicenciada en Història Moderna i Contemporánia (UAB). Codirigeix la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona desde 1993-2003 i 2011-2015. Entre 2003 i 2010 va ocupar el càrrec de Presidenta de l’IC Dones. Profesora a la Universitat Rovira i Virgili.   11.00 h Pausa 11.30 h Tallers A) SÍ/NO ens representen Diversos col.lectius de joves del Prat compartiran els seus punts de vista en relació a com si o no se senten representades pels diferents discursos que des dels mitjans, la ficció i institucions les descriuen i relaten. Co-organitzat amb Joves.Prat, Pla d’actuació Sant Cosme i Nova Ciutadania Immigració (Secció Ciutadania).   B) El cos de les dones com a camp de batalla amb Corina Hourcade, psicòloga,  i Sílvia Elgarrista, dansaterapeuta. En aquest taller vivencial i de moviment, es descolonitzarà el cos de les diferents opressions procedents de  diferents indrets com ara la Publicitat, Moda, tallatge roba, etc.  C) Resiliència, aprenentatge i superació amb Anna Forés professora del departament de Didàctica i Organització educativa de la UB; que convidarà a fer un viatge per promoure la resilìència des de tots els sentits combinant aspectes teòrics i pràctics, un tastet al món de les possibilitats.   D) Autoestima i Mindfulness amb Imma Terribas, psicóloga, terapeuta Gestalt i professora de Ioga. Experimentarem diferentes propostes amb l’objectiu d’enfocar la ment amb el que realment importa respecte al nostre cos, capacitats, potencialitats, etc. 13.30 h Final Inscripcions a partir de l’1 de setembre a l’a/e dones@elprat.cat tel. 93 379 00 50 ext. 5600 / 5603 i a Cases d’en Puig, pl. de l’Agricultura, núm. 4 Ludoteca infantil prèvia demanda (a partir de 3 anys)
Entrada gratuïta
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s