Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Cercles de Suport i Responsabilitat

Deja un comentario

 

Cercles de Suport i Responsabilitat

Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa per a la integració social i per prevenir la reincidència de penats en règim obert i llibertat condicional. L’objectiu del programa, impulsat gràcies a la col·laboració del Departament de Justícia i entitats del tercer sector, és proporcionar suport i supervisió per la integració social i per prevenir la reincidència de delinqüents d’alt risc que són a la part final de compliment de la condemna i que han mostrat voluntat de canvi, però que no tenen una xarxa de suport social.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen un suport responsable al penat i que comptaran amb la coordinació i assessorament constant d’un professional. D’aquesta manera s’integra la intervenció professionalitzada de les institucions amb la iniciativa comunitària amb la finalitat de la integració social de persones que han passat un llarg període a presó i la prevenció de la reincidència en el moment d’arribar a la llibertat.

Per aquest motiu oferim a persones majors d’edat, motivades i/o amb experiència en voluntariat social l’oportunitat de participar en aquest projecte. Els voluntaris seleccionats per al projecte participaran en un seminari de formació i s’integraran en un equip mixt de voluntaris i professionals (cercle).

Si voleu participar o col·laborar-hi, podeu adreçar-vos a Cerclescat a través delformulari en línia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s