Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Cicle de conferències: Realitat i reptes de l’acció socioeducativa. La mirada professional

Deja un comentario

 

El cicle pretén conèixer, a través de la veu de diferents professionals, les realitats que viuen i els reptes que afronten. Alhora vol generar un espai de debat i de construcció de coneixement col·lectiu amb els participants.

LLOC: Aula 101 de l’edifici del Migdia II. Campus Mundet. Facultat d’Educació.  Universitat de Barcelona. Passeig de la Vall d’Hebron, 171  L3 Mundet // BUS: 27, 60, 73 i 76

 

INSCRIPCIÓ: Al següent enllaç. Gratuït amb aforament limitat.

PROGRAMA

  • DLL 24/OCT 15.30h: “Els micromasclimes. La violència invisible en el quotidià”. A càrrec de Rubén Sánchez. Autor blog El dit a la nafra i el llibre “La mirada de Michone”. És Psicòleg, Educador Social i formador en matèria de violència masclista i agent d’igualtat. Treballa des de fa dotze anys en el sistema judicial, en un servei públic especialitzat a acompanyar en la seva recuperació a dones que han patit violència masclista, Per a més informació aquí.
  • DJ 27/OCT 15.30h: “Presentació i debat del documental «Landskating»: models de construcció, processos de participació i skate”. Audiovisual produït per Scob Arquitectura i Paisatge que explica el procés de remodelació de les Pistes d’Skate de la Marbella, Les Corts i Nou Barris. I se centra en aquest últim explicant la reivindicació veïnal i  el procés de disseny participatiu realitzat amb els patinadors i el Kasal Jove de Roquetes que és gestionat pels mateixos joves. La presentació i la taula rodona comptarà amb la presència dels arquitectes, l’equip educatiu i les joves.  Per més informació aquí.
  • DJ 3/NOV 15.30h: “Construint itineraris vitals des de la perifèria”. A càrrec de Mariano Hernando i Juanfra Educadors socials al projecte Cruïlla del barri de Ciutat Meridiana situat al districte barcelonès de Nou Barris. És el barri amb major nombre de desnonaments de l’estat espanyol i amb una taxa d’atur molt alta. L’exclusió social és quotidiana. Com treballen ells des del barri i per al barri per tenir un 90% d’èxit en els projectes d’inserció laboral amb joves? Per a més informació aquí.
  • DLL 7/NOV 15.30h: “La cultura i la mobilització social. Una llarga relació”. A càrrec de Xavier Franch, director del Centre Cívic el Coll. Ell és un històric de l’Educació Social que ha investigat al voltant dels canvis professionals des dels anys 70 fins a l’actualitat. Es pot llegir un article seu aquí.

Organitza: Universitat de Barcelona. Departament de Teoria i Història de l’Educació

Amb el finançament de: Facultat d’Educació

 

Amb el suport de: CEESC –Col·legi d’Educadores Socials de Catalunya i la CASC_CAT –Coordinadora per l’Animació Sociocultural de Catalunya.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s