Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Sikkhona: presentació de l’eina per poder treballar amb espais de tutoria, supervisió i treball en equip.

Deja un comentario

 


Dimecres 21 de desembre a les 18:00h, a la seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

Sikkhona significa “Estic Aquí”. És la resposta a la salutació Sawu-Bona, que vol dir “Et Veig”. És per tant la resposta afirmativa a la invitació de comunicar-se. És l’expressió de la predisposició a la relació.

En aquesta Càpsula es presentarà Sikkhona EDU, una eina que, a  través de diferents dinàmiques amb imatges testades, estimulen la comunicació entre els membres del grup. Una eina molt potent centrada en l’aprenentatge visual per poder treballar amb espais de tutoria, supervisió i treball en equip.

Sikkhona EDU neix de la passió de tres professionals amb més de vint anys d’experiència en el coaching, la comunicació interpersonal i la formació: Álex Galofré, Ferran Ramon-Cortés i Anna Forés.

A càrrec d’Anna Forés, Llicenciada i Doctorada en Filosofia i Ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona (UB). És la coordinadora del Consell de redacció del Quaderns d’Educació Social i es dedica a l’educació social, la resiliència, la neurodidàctica, la didàctica i l’aprenentatge en línia. És una de les co-creadores de Sikkhona.

A més a més, del 19 de desembre al 31 de gener, a l’entrada de la seu social del CEESC, trobareu exposades diverses d’aquestes imatges testades que s’utilitzen a l’eina Sikkhona: visiteu-nos i gaudireu de molts colors i sensacions…

Sikkhona EDU

     

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s