Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

“Neurociència per educadors”, de David Bueno

Deja un comentario

http://www2.rosasensat.org/post/novetat-editorial-neurociencia-per-educadors-de-david-bueno

La col·lecció Referents s’amplia amb la publicació del llibre Neurociència per educadors, del professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona David Bueno (176 pàgines. 19€).

Un llibre rigorós, clar i plaent, ple d’idees per meditar sobre l’ofici de ser aprenents i per explicar de quina manera els coneixements en neurociència ens poden ajudar en la nostra tasca educativa diària, a comprendre per què determinades estratègies pedagògiques funcionen i altres no, o bé per què algunes, malgrat que sembli que poden funcionar, tenen conseqüències negatives a mitjà i llarg termini.

El llibre està organitzat a través de trenta-set preguntes, agrupades en disset capítols, que reflecteixen molt bé el que es proposa al subtítol: “Tot allò que els educadors sempre han volgut saber del cervell dels seus alumnes i mai ningú s’ha atrevit a explicar-los de manera entenedora i útil”.  Esperem que en gaudiu.

La presentació del llibre tindrà lloc el 28 de febrer, a les 19 hores, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia, 62, de Barcelona.  

La col·lecció Referents ha publicat fins ara onze títols, el darrer dels quals, No som aquí per rendir-nos. La pulsió ètica de la pedagogia, de Xavier Besalú, va aparèixer el mes de novembre passat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s