Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

“Building resilience in young people”

Deja un comentario

 

https://www.eventbrite.es/e/registro-building-resilience-in-young-people-32813278399?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=escb&utm-source=cp&utm-term=listing

 

Tina Rae, professora i doctora per la Universitat de East London, és especialista en trastorns socials, emocionals i de comportament i autora de nombrosos llibres i articles acadèmics.

Els més de trenta anys d’experiència com a terapeuta i la seva investigació en l’avaluació de nens i joves pel que fa a les dificultats d’aprenentatge, al benestar emocional i la relació amb els cuidadors i professors, la porten a parlar i a formar a educadors de tot el món.

El terme resiliència -del llatí ‘resilio’ (saltar)- és un procés dinàmic pel qual la persona és capaç de recuperar-se i fer front a la diversitat. Amb la conferència Building resilience in young people, la vicepresidenta de SEBDA (Social, emotional & behavioural difficulties association), busca “crear una ‘caixa d’eines’ per a professionals i pares, perquè puguin fomentar, construir i mantenir als joves resistents, equilibrats i optimistes”.

La conferència ha estat organitzada per EASSE Catalunya (European Association Single Sex Education) en el compliment de  l’objectiu de potenciar la creació de xarxes i trobades per a l’intercanvi d’experiències educatives.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s