Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Anna Ramis una de CONFIANÇA

Deja un comentario

 

https://www.dignetik.com/2017/05/04/es-la-confianca-estupids/

Sembla poc intel·ligent no veure el que “es té davant del nas”, o “inventar la sopa d’all” cada vegada que cal fer una cosa. Però com que vivim en un entorn que ho té tot i més per ser ric, però no aprofita la memòria per farcir el pou del sentit comú…, a vegades cal recórrer a conceptes “antics” per dir ras i curt el que alguns han necessitat màsters i neologismes per arribar-hi. Tal és el cas d’aquell famós psicòleg que va “descobrir” i va ratificar amb estudis que els treballadors feliços i motivats rendeixen més.

Tot i això, reconec el valor de les recerques que confirmen el que la intuïció ja apuntava; i considero que cada volta que algú reflexiona sobre un concepte, li aporta matisos que potser no tenia.

Això ve a tomb per un article de Javier Martínez Aldanondo titulat “El valor de los intangibles. L’autor, que parla, a nivell d’empresa, de resultats, beneficis, dividends, etc. i reconeix  que el que aporta més valor a una empresa o institució són els intangibles. I assenyala les persones, els seus coneixements i la seva actitud  com els intangibles més ben considerats.

Si. Totalment d’acord. Les persones: Hi tant! Tant de bo s’invertís i es valoressin més aquests “intangibles”!

Tanmateix si no és te en compte l’estil de relació que hi ha entre les persones que constitueixin l’empresa o la institució, tot plegat se’n pot anar en orris. Si no s’estableix un clima de treball basat en la confiança mútua entre els membres de l’equip, que permeti fer créixer el coneixement, reconeixent-lo en els altres, cultivant-lo en cada un, respectant-se, estimulant-se, donar-se i rebent ajudes, arribant més enllà gràcies a les xarxes de confiança que els envolten, etc., la visió de la institució, els beneficis de l’empresa podrien fracassar.

La CONFIANÇA entre les persones és un element bàsic de la relació, un valor de la relació humana que fa possible la riquesa, el creixement, l’aprofundiment i la descoberta de noves possibilitats.

El que fa possible la millora d’una organització, el que produeix  beneficis col·lectius en una societat, el que converteix en experiències vitals la missió d’un centre educatiu … és la CONFIANÇA!

Si no ho veiem, tenint-ho davant del nas… podríem semblar estúpids!

T’interessa Aquest Concepte?

Si t’interessa aquest este concepte i vols treballar la confianza al te centre o a la teva empresa, entra a  http://www.dignetik.com/es/la-confianza/ i informa’t sobre la ostra pídola de formació en CONFIANÇA, o envía un mail a info@dignetik.com

Un article d’Anna Ramis

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s