Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

Aprendre entre cavalls

 

El 2018 seguirem alliberant cavalls i connectant amb la vida !
Hem acomiadat l’any amb el regust de sal dels Cavalls de Marina, i amb aquesta imatge a la memòria i al cor. Volem donar les gràcies a tots els socis i padrins que ens doneu suport, i agrair especialment l’aportació extra que ens heu fet alguns/es aquestes festes per fer front a la despesa que ha suposat el tancament de les 300 hectàrees del Garraf on pasturen en llibertat aquests 18 cavalls.
Gràcies per fer-ho possible!!
NATURA
El Parc del Garraf compta amb una manada de cavalls de la Fundació, que tindran un paper molt important en la  prevenció d’ incendis i en la millora de la biodiversitat i les opcions de vida de la tortuga mediterrània. Comença a notar-se la seva acció que impacta sobre espècies vegetals invasores i altament inflamables com el càrritx.
CAVALLS
Els autors del documental sobre el Camí Ramader de Marina, del qual són protagonistes els cavalls en Transhumància de la Fundació Miranda, han proposat un Crowfounding per fer possible aquest projecte tan important per a nosaltres, donada la repercussió i la visibilitat que representaria. El documental ja està rodat, calen recursos per la post-producció i el muntatge. Per fer una APORTACIÓ cliqueu aquest enllaçÉs important per nosaltres que compartiu i difoneu aquest enllaç!
PERSONES
Un particular cedeix a la Fundació una finca de 10 hectàrees a la Cerdanya. Lloc ideal per a que alguns cavalls que ens arriben, facin una bona transició abans d’incorporar-se a les manades que viuen a la muntanya, o per acollir els cavalls convalescents durant l’hivern.
Febrer és un mes per les persones, amb tallers i jornades per créixer entre cavalls al Parc del Garraf. Un paradis ben a prop de Barcelona!
ACTIVITATS

Transtorns de l’alimentació / Consciència de vida
Diumenge 28 de gener de 2018

Proposem un espai per compartir en família, pares i adolescents. Treballarem l’origen i significat dels aliments, el vincle de les emocions amb la digestió i les actituds socials amb l’alimentació.Amb Anna Alvarez i Rosa Galindo. Més info.

Apunta’t-hi
Un dia entre cavalls lliures al Garraf
Dissabte 10 de febrer de 2018

Vine a conèixer els Cavalls de Marina al Parc del Garraf. Els 18 cavalls de la Fundació que han creuat Catalunya, del Pirineu fins al mar, per arribar aquesta nova pastura d’hivern. L’activitat consisteix en una presentació de la Fundació i dels cavalls. Coneixerem l’historia de cadascun, sabrem com viuen els cavall en el seu medi natural i com es comuniquen. Un matí per gaudir de la seva presencia. Amb Rosa Galindo. Més info.

Apunta’t-hi

Comunicació i Lideratge
Dijous 22 o Dissabte 24 de febrer de 2018

Taller per millora el lideratge natural i la comunicació verbal i corporal en els àmbits personals o professionals. Proposarem la metodologia del coaching assistit amb cavalls en llibertat, que permetrà identificar el lideratge natural i facilitarà l’assoliment d’objectius. Explorarem la connexió emoció-cos-respiració amb FitzmaurIce Voicework © Amb Anna Alvarez i Rosa Galindo. Més info.

Apunta’t-hi

Prevenció de les addiccions i noves addiccions tecnològiques
Diumenge 25 de febrer de 2018

Proposem un espai per compartir en família, pares i adolescents. Treballarem la gestió del temps emocional en la societat actual, l’estrès i la descompressió, farmacologia, drogues i el concepte de dependència. Un dia entre cavalls lliures a la natura en el Parc del Garraf que dona peu a la reflexió i a l’aprenentatge. Amb Montse Ferraro i Rosa Galindo. Més info.

Apunta’t-hi
Anuncios

Los comentarios están cerrados.