Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

52è Espai de Gestió del Coneixement: «Activa la teva ment: estratègies des de la neuroeducació» (21 de setembre de 2022)

Quan

Data21.09.2022 – 21.09.2022

HoraDe 16.15 a 17.15 h

https://cejfe.gencat.cat/ca/formacio/gestcon/activitats/espais/52e_egc/index.html

52è Espai de Gestió del Coneixement:

Conèixer com funciona el nostre cervell ens pot ajudar a ser més eficients en la manera d’aprendre.

La neuroeducació suma a tot el que ja sabíem des de la pedagogia i la psicologia educativa i complementa la mirada per donar resposta al per què hi ha estratègies que funcionen o no en l’educació i en la formació.

Conèixer alguns dels principis de la neuroeducació ens ajudarà a millorar la nostra tasca formativa.

Programa

16.10 h  Acreditació i accés sala virtual

16.15 -16.20 h Inauguració

16.20 -17 h Activa la teva ment: estratègies des de la neuroeducació

Anna Forés

Professora de la UB. Directora adjunta de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st. Membre del grup de recerca GR-EMA (entorns i materials per a l’aprenentatge) de l’IDP-ICE de la UB i del grup d’Innovació INDAGA’T (Grup d’Innovació Docent per afavorir la Indagació). Inscrita a l’IDP-ICE secció universitat per a tema de publicacions i bones pràctiques docents. Apassionada per l’educació i com aprenem,  autora d’articles i més de 16 llibres sobre temàtica educativa.

17 -17.15 h Debat

Inscripció

Les inscripcions es sol·liciten a inscripcions CEJFE fins al 19 de setembre inclòs. L’autorització d’assistir a l’activitat per part del centre de treball està subjecta a necessitats de servei. Rebreu una resposta per part del CEJFE a la vostra sol·licitud per correu electrònic uns dies abans de l’activitat, acceptació que no condiciona la decisió final del centre de treball sobre l’autorització a participar de la formació.

Nota: Per accedir a l’aplicatiu del CEJFE:
Si sou usuari/a del CEJFE i heu oblidat la contrasenya, haureu de reiniciar-la i rebreu un correu a la bústia que heu indicat sempre per rebre notificacions del CEJFE. Un cop heu accedit, entreu a “dades personals” a dalt a la dreta, reviseu i completeu totes les vostres dades professionals per garantir el bon funcionament i registre del vostre expedient de formació.

Si és la primera vegada que us inscriviu a una activitat del CEJFE, heu d’accedir clicant a “Registre” i emplenar totes les dades obligatòries, i totes les dades professionals, atès que és una activitat de formació professional. En cas de no estar treballant actualment, indiqueu la vostra situació: estudis (precisar), atur, jubilació, etc.

Si trobeu dificultats per fer la sol·licitud d’inscripció en línia, podeu contactar amb l’Àrea d’Innovació i Gestió del Coneixement enviant un missatge a npf@gencat.cat indicant a l’assumpte del missatge el nom de l’activitat a la qual sol·liciteu la inscripció.

Certificació

L’activitat dóna dret a certificat d’assistència a qui s’hagi inscrit correctament, hagi rebut la notificació d’acceptació, i en cas de la modalitat en línia, cal que estigui correctament identificat/da a la plataforma de videoconferència (nom i cognoms), i compleixi amb el 80% de l’assistència a les hores de formació.

Codi d’activitat

67/212/01/2022 (modalitat virtual) i 67/213/01/2022 (modalitat presencial)

Organització

Programa de gestió del coneixement del Departament de Justícia, promogut pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada – cejfe.gencat.cat/compartim

Los comentarios están cerrados.