Anna Forés Miravalles

Per seguir somiant

AVUI a Aula Magna de la Universitat Generar posibilidades, organizaciones resilientes

Deja un comentario

Conferència d’Alumni UB sobre resiliència a les organitzacions: la crisi com una oportunitat per transformar-se i afrontar el canvi

La conferència pretén aportar elements que convidin a repensar les organitzacions des de la mirada generativa i resilient.La conferència pretén aportar elements que convidin a repensar les organitzacions des de la mirada generativa i resilient.

23/01/2013Aquest dimecres, 23 de gener, a les 19 h, l’Aula Magna de l’Edifici Històric acull la conferència «Generar possibilitats: organitzacions resilients, organitzacions amb futur», a càrrec d’Anna Forés, doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació i llicenciada en Pedagogia per la UB; Jordi Grané, llicenciat en Filosofia i màster en Sociologia i en Gestió Pública per la UAB, i Rosa M. Ollé, postgraduada en Direcció de Recursos Humans, Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per ESADE i diplomada en Treball Social per la UB.

Aquesta xerrada, que organitza el Club d’Intel·ligència Emocional d’Alumni UB, pretén aportar elements que convidin a repensar les organitzacions des de la mirada generativa i resilient. Què fa que actualment hi hagi organitzacions que tenen més èxit que mai? Per què és interessant la resiliència per a les organitzacions? Per donar resposta a aquestes i a altres preguntes, la conferència reflexionarà sobre com són i com treballen les organitzacions resilients.
Segons els conferenciants, «la crisi global ens convida a buscar les oportunitats i les possibilitats que ens permetin poder sobreviure i competir en el futur. Les organitzacions que no aconsegueixin adaptar-se aviat als canvis en aquest context turbulent poden perdre la seva rellevància». L’organització resilient és, doncs, aquella que aposta per la renovació constant del model de negoci, a partir de preservar el que és essencial de l’organització i, al mateix temps, renovar les pràctiques obsoletes. Es tracta, en definitiva, d’afrontar els reptes del present per generar un ventall de possibilitats cap a l’excel·lència.
L’assistència a la conferència és gratuïta, però atès que l’aforament és limitat, cal inscriure-s’hi prèviament a través del web d’Alumni UB.
Comparteix-la a:

 

 

21-25 opina_aed30

portada

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s